Φιλιω Πυργακη Πεθανε / Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων.

Φιλιω Πυργακη Πεθανε / Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων.. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο.

Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε.

Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη
Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη from www.newsit.gr
Πριν από δύο μήνες, τον. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών.

«δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη.

Τον περασμένο μάιο, η ίδια είχε χάσει τον σύζυγό της, δημήτρη κωστόπουλο, ο οποίος πέθανε νικημένος από την. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Στα 82 της χρόνια η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, έφυγε από τη ζωή, έχοντας δώσει άνιση μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. «δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη.

Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού.

Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ...
Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ... from cdn.cnngreece.gr
Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε.

Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων.

Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Πριν από δύο μήνες, τον. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Τον περασμένο μάιο, η ίδια είχε χάσει τον σύζυγό της, δημήτρη κωστόπουλο, ο οποίος πέθανε νικημένος από την. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών.

«με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες». Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού.

Θλίψη στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής - Πέθανε η Φιλιώ ...
Θλίψη στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής - Πέθανε η Φιλιώ ... from www.zarpanews.gr
Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε.

Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής.

«με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες». Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Τον περασμένο μάιο, η ίδια είχε χάσει τον σύζυγό της, δημήτρη κωστόπουλο, ο οποίος πέθανε νικημένος από την. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά.

Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο φιλιω πυργακη. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama